Bine ati venit    |    Redactie    |    Editoriale    |    Reportaje    |    Fotografii    |    Filme    |    Contact
traduceri Iasi
realizare site web
cursuri contabilitate Bucuresti - pahar carton
tavane extensibile
cabinet kinetoterapie Bucuresti realizare site web
usi de garaj Calarasi
montaj tapet
body-uri din bumbac
cazare eforie nord beton amprentat
beton amprentat
contabilitate pentru firme Bucuresti
videochat constanta
cabina foto bucuresti
all night escort amsterdam
pompe de caldura
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi
automatizari porti Bucuresti
laminina

TULCEA Festivalul-Concurs Național de Interpretare a Muzicii Populare „Natalia Șerbănescu”

Data: 4 august 2020 | 60 Vizualizari | Categorie: Cultura, Evenimente, Festivaluri, Port popular, Stiri

Primăria Municipiului Tulcea, Consiliul Local Tulcea și Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei” organizează la Tulcea, în intervalul 5-7 august, a X-a ediție a Festivalului-Concurs Național de Interpretare a Muzicii Populare „Natalia Șerbănescu”. Festivalul se va desfășura la Satul Pescăresc Tradițional Tulcea, programul artistic începând în fiecare seară de la ora 19.00.

Manifestarea se dorește a fi un omagiu adus primei interprete de folclor dobrogean, Natalia Șerbănescu, care s-a născut pe plaiuri tulcene. Scopul acesteia este descoperirea și promovarea de talente interpretative, punerea în scenă a cântecului popular autentic, introducerea în circuitul valorilor spirituale românești, prezentarea autentică a frumuseții costumului popular din diferite zone etnografice ale țării, rememorarea și transmiterea către generațiile viitoare a valorilor etnografice românești.

Concursul este deschis artiștilor amatori, soliști vocali și instrumentiști, cu vârste cuprinse între 9 – 40 ani, pe două categorii de vârstă (9 – 15 ani, respectiv 16-40), iar la ediția din acest an s-au înscris 44 de concurenți. Soliștii vocali vor prezenta în concurs trei cântece, un cântec fără acompaniament orchestral – doină, baladă, cântec doinit, și un cântec cu acompaniament muzical, asigurat de Orchestra Profesionistă a Ansamblului Artistic Profesionist „Baladele Deltei”. Pe lângă acestea, concurentul va mai pregăti o piesă cu acompaniament din repertoriul Nataliei Șerbănescu.

Mai multe detalii aici Mesaj pentru cititorii website-ului SatulRomanesc.Ro

Administratorul websiteului isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care au un caracter obscen, jignitor ori aduc atingere onoarei si demnitatii persoanei. Publicatia sate-romanesti.ro nu isi asuma raspunderea pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


.
Copyright © 2018 by sate-romanesti.ro. Toate drepturile sunt rezervate. Designed by Dianys Holdings - realizare site web
realizare site web montaj tapet hormigon impreso madrid beton amprentat traduceri autorizate Iasi
Epilare cu ceara Iasi expert contabil iasi