Bine ati venit    |    Redactie    |    Editoriale    |    Reportaje    |    Fotografii    |    Filme    |    Contact
traduceri Iasi
realizare site web
cursuri contabilitate Bucuresti - pahar carton
tavane extensibile
cabinet kinetoterapie Bucuresti realizare site web
usi de garaj Calarasi
montaj tapet
body-uri din bumbac
cazare eforie nord beton amprentat
beton amprentat
contabilitate pentru firme Bucuresti
videochat constanta
cabina foto bucuresti
all night escort amsterdam
pompe de caldura
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi
automatizari porti Bucuresti
laminina

SATE ROMÂNEȘTI Primar la sat

Data: 14 august 2020 | 371 Vizualizari | Categorie: Anunturi, Editoriale, InfoZone, Stiri

Din patru în patru ani noi, cetățenii suntem chemați la urne să votăm la alegerile locale. Să ne alegem primarul. Omul pe care noi îl considerăm potrivit să ocupe această funcție, pentru că ne reprezintă interesele și imaginea comunității din care facem parte.
Dacă la oraș lucrurile stau într-un fel, la sat e altceva. Și, asta pentru că și comunitățile sunt mult mai mici.
Primarul de la țară este întâiul gospodar al satului. Din bătrâni e o vorbă: așa cum îi este gospodăria așa va fi și primăria.
Casa primarului este un model pentru ei. La fel și familia.
Primarul de la sat este alături de comunitate în toate momentele ei importante. El este prezent atât la primărie cât și pe ulițele din sat dar mai ales în casele oamenilor.
Primarul ideal de la sat trebuie să fie un adevărat lider, să aibă viziune.
Păstorind comunități mici, primarii de la sate cunosc fiecare locuitor în parte și fiecare gospodărie. Ei știu să îi asculte și sa le rezolve problemele atât celor care îl iubesc dar și celor care nu îl iubesc.
A fi primar la sat e greu. În unele situații trebuie sa te lupți cu mentalitățile învechite ale oamenilor, să lupți pentru a dezvolta și moderniza satul ca să îl aduci la un nivel actual de civilizație. Uneori nu îți ajung patru ani.
Străzi asfaltate, canalizare, apă, parcuri de joacă moderne, școli reabilitate și dotate, cămine culturale frumoase și curate, condiții umane pentru servicii medicale, etc. Sunt multe, foarte multe lucruri pe care trebuie sa le facă un primar la sat. Dar, cel mai important lucru în conștiința oamenilor este păstrarea tradiției. Un primar la sat trebuie să lupte ca identitatea spirituala a satului sa nu piară. Să deschidă lăzile de zestre și să scoată la lumină ce are satul lui mai frumos de arătat.
Sunt extrem de multe de spus despre primarii de la sat.
Am intrat în linie dreaptă și iată că în curând va începe campania electorală. Și la sat și la oraș. Candidați cu oferte electorale care mai de care mai atrăgătoare. La sat e mai simplu: dacă omul este mulțumit de ce a făcut până acum primarul, îl va vota. Dacă nu…va alege schimbarea. La sat contează mai puțin ideologia politică și se ține cont de om. Pentru că, vorba ceea, omul sfințește locul.
Având în vedere toate aceste lucruri, în rubrica PRIMAR LA SAT, noi, echipa Sate Românești, vom căuta și vom prezenta, primari la sat care trag linie unui mandat plin de realizări şi îsi doresc continuitate pentru realizarea de noi proiecte. De asemenea vom prezenta și candidați care își doresc funcția de PRIMARI LA SAT, care vin cu idei noi și viziuni moderne pentru dezvoltarea satelor lor.

🏡Locuiești într-un sat frumos, cu oameni harnici, iubitori de tradiții și de frumos?

💯 Satul tău are un primar gospodar şi iubit de oameni?

📩Scrie-ne pe adresa de mail media.regional@gmail.com sau cu numele satului tău, al primarului tău și datele de contact, spune-ne trei lucruri bune pe care le-a făcut în acest mandat iar noi îl vom căuta să aflăm povestea sa de succes şi performanțele sale în administrația publică locală.Mesaj pentru cititorii website-ului SatulRomanesc.Ro

Administratorul websiteului isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care au un caracter obscen, jignitor ori aduc atingere onoarei si demnitatii persoanei. Publicatia sate-romanesti.ro nu isi asuma raspunderea pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


.
Copyright © 2018 by sate-romanesti.ro. Toate drepturile sunt rezervate. Designed by Dianys Holdings - realizare site web
realizare site web montaj tapet hormigon impreso madrid beton amprentat traduceri autorizate Iasi
Epilare cu ceara Iasi expert contabil iasi