Bine ati venit    |    Redactie    |    Editoriale    |    Reportaje    |    Fotografii    |    Filme    |    Contact
traduceri Iasi
realizare site web
cursuri contabilitate Bucuresti - pahar carton
tavane extensibile
cabinet kinetoterapie Bucuresti realizare site web
usi de garaj Calarasi
montaj tapet
body-uri din bumbac
cazare eforie nord beton amprentat
beton amprentat
contabilitate pentru firme Bucuresti
videochat constanta
cabina foto bucuresti
all night escort amsterdam
pompe de caldura
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi
automatizari porti Bucuresti
laminina

PRIMĂRIA BRĂILA Centrul Istoric al Brăilei prinde viață

Data: 29 iulie 2020 | 593 Vizualizari | Categorie: Anunturi, Reportaje

Centru istoric al Brăilei prinde viață prin reabilitarea clădirilor vechi de patrimoniu. Conform anunțului făcut de primarul municipiului Brăila, Dragomir Marian pe o rețea de socializare, încă o astfel de clădire a prins viață prin reabilitare. Este vorba despre cea situată la intersecția dintre Str. M. Eminescu și Str. P. Maior.

“Centrul istoric este în prim plan. Reabilităm clădirile primăriei din Centrul Istori: M. Eminescu 27, M. Eminescu 46, M. Eminescu 72, Al. I Cuza 157, N. Bălcescu 12, Al. I Cuza 221, 1 Decembrie 1918 nr 8, Piața Victoriei 11, Golești 1, Calea Galați Corp E Liceul de Arte, Ștefan cel Mare 508, Rubinelor 12, Rubinelor 14, etc.. În paralel lucrăm și la alte clădiri reprezentative: Fântâna din Piața Traian, Căminul Cultural din Chercea, fostul Liceu de prelucrare a lemnului de pe Bd. Independenței care va fi trasformat în sediu secundar al primăriei pentru taxe și impozite locale, lucru cu publicul, și vom continua asfaltarea în această zonă.  Urmează Calea Călărașilor 23, Al. I Cuza 38, Ana Aslan 33, R. Campiniu 20, etc.”, a adăugat primarul.

Chiar dacă in această perioadă primăria Brăila se confruntă cu o mare scădere a veniturilor, reabilitarea clădirilor din Centrul Istoric va continua.

De asemenea, municipalitatea a luat și o serie de măsuri: supraimpozitarea clădirilor din Centrul Istori care se află  în paragină cu 500% dar și scute timp de 3 ani de la plata impozitului pentru clădirile reabilitate.

“Apreciem și transmitem felicitări proprietarilor privați și altor instituții publice care reabilitează clădirile din Centrul Istoric”, a punctat primarul Dragomir.

Pe lângă măsurile anunțate, pentru a da viață Centrului Istori, primăria Brăila va autoriza amplasarea de terase pe Strada M. Eminescu, va menține amplasarea umbreluțelor pentru a păstra aerul cosmopolit al Centrului Istoric,  va organiza evenimente pe Str. M. Eminescu în condițiile legii – Festivalul Dulciurilor, Folk la Umbrelute, Târgul Anticarilor, Târgul de Carte, etc.  De asemenea, Teatrul “Maria Filotti” va continua prezentarea unor spectacole tematice în aer liber TMF ESTIVAL (în parcarea Consiliului Județean de pe Str. M. Eminescu) cu respectarea prevederilor legale din această perioadă.

Totodată, primăria Brăila va pregăti un nou proiect de hotărâre privind acordarea cu titlu gratuit a unor suprafețe de 4 m.p./artist pe Str. M. Eminescu elevilor liceelor de artă, studenților și artiștilor pentru realizarea de portrete, caricaturi, expoziții tematice, produse hand made locale, etc.

 

Sursă: Facebook Mesaj pentru cititorii website-ului SatulRomanesc.Ro

Administratorul websiteului isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care au un caracter obscen, jignitor ori aduc atingere onoarei si demnitatii persoanei. Publicatia sate-romanesti.ro nu isi asuma raspunderea pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


.
Copyright © 2018 by sate-romanesti.ro. Toate drepturile sunt rezervate. Designed by Dianys Holdings - realizare site web
realizare site web montaj tapet hormigon impreso madrid beton amprentat traduceri autorizate Iasi
Epilare cu ceara Iasi expert contabil iasi