Bine ati venit    |    Redactie    |    Editoriale    |    Reportaje    |    Fotografii    |    Filme    |    Contact
traduceri Iasi
realizare site web
cursuri contabilitate Bucuresti - pahar carton
tavane extensibile
cabinet kinetoterapie Bucuresti realizare site web
usi de garaj Calarasi
montaj tapet
body-uri din bumbac
cazare eforie nord beton amprentat
beton amprentat
contabilitate pentru firme Bucuresti
videochat constanta
cabina foto bucuresti
all night escort amsterdam
pompe de caldura
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi
automatizari porti Bucuresti
laminina

PRIMAR LA SAT Un primar harnic pentru o localitate prosperă – edilul Vasile Șincan al comunei Sudiți din Ialomița

Data: 23 august 2020 | 1068 Vizualizari | Categorie: Anunturi, Reportaje

În inima Bărăganului, în partea de sud-est a județului Ialomița, la limita cu județul Călărași, se află comuna Sudiți. În urmă cu opt ani, în anul 2012, a câștigat funcția de primar Vasile Șincan, un candidat tânăr, iubit de oameni și care a fost ales pentru a începe schimbarea în bine a comunei. În cele două mandate de edil, la Sudiți se vede schimbarea pentru că primarul comunei a înțeles un lucru simplu: numai prin scrierea de proiecte și atragerea de fonduri externe poate începe modernizarea unei comune.

În acest an la Sudiți au fost fost finalizate două proiecte extrem de importante pentru comunitate, finanțate prin ADI IALOMITA (Asociația de Dezvoltare Intercomunitară): o stradă asfaltată și un teren de sport multifuncțional.

O altă prioritate cu care și-a inceput mandatul în anul 2016 a fost asfaltarea străzilor comunale din comuna Sudiți. Priorități sunt multe, însă sunt foarte importante erau cele două străzi pentru că una merge către dispensar, iar cealaltă e în pantă și la ploi drumul devenea impracticabil. “Am considerat că este bine să asfaltăm în funcție de priorități, mai întâi în zona de clivă și dispensar și apoi restul. Amândouă au o lungime de aproximativ 400 metri”, a explicat edilul comunei.

De asemenea, în 2018 autoritatea locală a semnat un contract finanțat prin PNDL (Program Național de Dezvoltare Locala) și pentru strada preot Gheorghe Decu. Însă, modernizarea străzilor rămase neasfaltate din Sudiți va continua în baza unui proiect în valoare de un milion de euro. „Este unul dintre cele mai importante proiecte ale noastre pentru localitatea Sudiți. În urma implementării acestui proiect aproape toate străzile vor fi ca la oraș. Vor mai rămâne câteva pietruite pe care le avem în vedere pentru un proiect ulterior”, a mai spus edilul localității.

Iubitor al tradițiilor populare românești, primarul Vasile Șincan a susținut activitatea ansamblului folcloric din localitate și chiar a modernizat și dotat căminul cultural din comună. Nici școlile și gradinitele  nu au scăpat de o reabilitare  modernizare, s-au construit parcuri de joacă ultra moderne pentru copii, ba chiar a înființat si o echipă de fotbal.

Despre toate proiectele realizate dar și cele de viitor în următorul filmMesaj pentru cititorii website-ului SatulRomanesc.Ro

Administratorul websiteului isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care au un caracter obscen, jignitor ori aduc atingere onoarei si demnitatii persoanei. Publicatia sate-romanesti.ro nu isi asuma raspunderea pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


.
Copyright © 2018 by sate-romanesti.ro. Toate drepturile sunt rezervate. Designed by Dianys Holdings - realizare site web
realizare site web montaj tapet hormigon impreso madrid beton amprentat traduceri autorizate Iasi
Epilare cu ceara Iasi expert contabil iasi