Bine ati venit    |    Redactie    |    Editoriale    |    Reportaje    |    Fotografii    |    Filme    |    Contact
traduceri Iasi
realizare site web
cursuri contabilitate Bucuresti - pahar carton
tavane extensibile
cabinet kinetoterapie Bucuresti realizare site web
usi de garaj Calarasi
montaj tapet
body-uri din bumbac
cazare eforie nord beton amprentat
beton amprentat
contabilitate pentru firme Bucuresti
videochat constanta
cabina foto bucuresti
all night escort amsterdam
pompe de caldura
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi
automatizari porti Bucuresti
laminina

PRIMAR LA SAT Un primar gospodar și implicat în dezvoltarea comunei Cârligele din Vrancea- Ștefan Moscu

Data: 21 august 2020 | 536 Vizualizari | Categorie: Anunturi, Stiri

Președintele filialei județene a Asociației Comunelor din România, filiala Vrancea, dar și vicepreședinte pe Regiunea de dezvoltare Sud-Est a ACOR, primarul comunei Cârligele,  Ștefan Moscu  va candida pentru cel de-al șaselea mandat. Din anul 1996 conduce destinele cârligenilor și a reușit în tot acest timp să pună la punct infrastructură de bază a localității.  Ultima mare realizare este sistemul de canalizare din comuna Cârligele, început în toamna anului trecut. Lucrările se desfăşoară conform graficului de realizare, la aproximativ 40% din gospodăriile cuprinse în proiect fiind făcute lucrările în vederea realizării racordului la reţea. Investiția este realizată prin proiectul „Extinderea și modernizarea sistemului de alimentare cu apă și canalizare, județul Vrancea – Vranceaqua, etapa a II-a”, cunoscut sub numele de Vranceaqua, finanțat în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare. Valoarea totală a investiției este de 941 milioane de lei, respectiv 207 milioane de euro, iar 85% din această sumă este asigurată din fonduri europene, 13% din subvenții de la bugetul de stat, 2% reprezintă contribuția de la bugetul local.

Pentru continuarea proiectelor începute,  Ștefan Moscu împreună cu echipa sa va trebui să primească în septembrie un nou vot de încredere de la cetățeni.

“Dragi cârligeni! Astăzi am depus candidatura pentru un nou mandat în funcția de primar al comunei Cârligele, comuna mea natală de care mă simt extrem de atașat și de mândru. De-a lungul tuturor mandatelor mele de primar, am pus mereu oamenii, concetățenii mei alături de care trăiesc de-o viață, pe primul loc. Așa voi face și de acum înainte! Vă mulțumesc tuturor pentru susținerea și încrederea pe care mi le-ați acordat mereu și sunt sigur că vom continua împreună proiectele începute, vom începe altele noi iar de realizările din comuna noastră să ne bucurăm împreună! Doamne Ajută”, a scris edilul pe o rețea de socializare.Mesaj pentru cititorii website-ului SatulRomanesc.Ro

Administratorul websiteului isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care au un caracter obscen, jignitor ori aduc atingere onoarei si demnitatii persoanei. Publicatia sate-romanesti.ro nu isi asuma raspunderea pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


.
Copyright © 2018 by sate-romanesti.ro. Toate drepturile sunt rezervate. Designed by Dianys Holdings - realizare site web
realizare site web montaj tapet hormigon impreso madrid beton amprentat traduceri autorizate Iasi
Epilare cu ceara Iasi expert contabil iasi