Bine ati venit    |    Redactie    |    Editoriale    |    Reportaje    |    Fotografii    |    Filme    |    Contact
traduceri Iasi
realizare site web
cursuri contabilitate Bucuresti - pahar carton
tavane extensibile
cabinet kinetoterapie Bucuresti realizare site web
usi de garaj Calarasi
montaj tapet
body-uri din bumbac
cazare eforie nord beton amprentat
beton amprentat
contabilitate pentru firme Bucuresti
videochat constanta
cabina foto bucuresti
all night escort amsterdam
pompe de caldura
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi
automatizari porti Bucuresti
laminina

PRIMAR LA SAT Un primar gospodar care a schimbat fața comunei Năruja din Vrancea – Grigore Mihăeș

Data: 21 august 2020 | 1681 Vizualizari | Categorie: Anunturi, Reportaje

Aflat la finalul primului mandat, Grigore Mihăeș a demonstrat că în urmă cu patru ani locuitorii au ales bine- un primar tânăr, gospodar, pus pe treabă și care a și realizat tot ceea ce a promis. În cei patru ani a început schimbarea la față a localității înțelegând faptul că numai prin scrierea de proiecte pentru atragere de fonduri o localitate se poate dezvolta armonios.

Mai multe detalii despre ceea ce a realizat aici

Premiat alături de primarul comunei Jitia, Ion Păun în anul 2018 de Asociația Comunelor din România cu premiul Nicolae Sabău pentru implicarea și susținerea activității culturale la nivel local, primarul sin Năruja nu se oprește aici. Așa cum este normal își dorește continuarea proiecte pentru dezvoltarea și modernizarea localității. De aceea si-a depus candidatura pentru cel de-al doilea mandat de primar.

“Dragi narujeni, astăzi 18.08.2020, mi-am depus candidatura pentru un nou mandat de primar. Vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul pe care mi l-ați acordat, alături de echipa noastră de consilieri, împreună cu viceprimarul SAULEA IONEL. Avem cei mai destoinici oameni care au înțeles pe parcursul celor 4 ani de mandat, că sunt în slujba dumneavoastră, realizând în totalitate obiectivele propuse și de care comunitatea Narujeana avea mare nevoie.

Vă propun și de această dată sa fiți alături de noi și formațiunea Partidului Social Democrat, pentru a continua obiectivele de investiții începute și a realiza alte obiective, care va dezvolta comunitatea noastră.

Va urma o perioada de campanie in care se vor spune multe, dumneavoastră trebuie sa treceti prin filtru minții tot ce se spune, sa cântăriți cu atenție și discernământ lucrurile făcute pe parcursul celor 4 ani. Nu a fost ușor, a fost o munca asidua sa recuperam timpul pierdut și sa aducem bunăstare cetățenilor noștri. Va așteptăm  la vot.

NU UITATI , DUMNEAVOSTRA PUTEȚI RESPONSABILIZA UN OM CARE, A STIMAT COMUNITATEA ȘI A PUS IN SLUJBA COMUNITĂȚII TOATĂ PRICEPEREA, ENERGIA ȘI DRAGOSTEA PENTRU SEMENII LUI”, a scris edilul pe o rețea de socializare Mesaj pentru cititorii website-ului SatulRomanesc.Ro

Administratorul websiteului isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care au un caracter obscen, jignitor ori aduc atingere onoarei si demnitatii persoanei. Publicatia sate-romanesti.ro nu isi asuma raspunderea pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


.
Copyright © 2018 by sate-romanesti.ro. Toate drepturile sunt rezervate. Designed by Dianys Holdings - realizare site web
realizare site web montaj tapet hormigon impreso madrid beton amprentat traduceri autorizate Iasi
Epilare cu ceara Iasi expert contabil iasi