Bine ati venit    |    Redactie    |    Editoriale    |    Reportaje    |    Fotografii    |    Filme    |    Contact
traduceri Iasi
realizare site web
cursuri contabilitate Bucuresti - pahar carton
tavane extensibile
cabinet kinetoterapie Bucuresti realizare site web
usi de garaj Calarasi
montaj tapet
body-uri din bumbac
cazare eforie nord beton amprentat
beton amprentat
contabilitate pentru firme Bucuresti
videochat constanta
cabina foto bucuresti
all night escort amsterdam
pompe de caldura
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi
automatizari porti Bucuresti
laminina

PRIMAR LA SAT Primarul comunei Smârdan din Tulcea candidează pentru al patrulea mandat

Data: 20 august 2020 | 1073 Vizualizari | Categorie: Anunturi, Stiri

Sate românești

Primarul comunei Smârdan din județul Tulcea,  Lică Mărculescu și-a depus candidatura pentru cel de-al patrulea mandat.  În mesajulul postat pe o rețea de socializare acesta spune că își dorește continuarea proiectlor începute pentru dezvoltarea și modernizarea localității. “Ma adresez dumneavoastră, cetățenii comunei Smârdan, deoarece sunteți cei care m-ați votat și investit, cu încredere, in cele 3 mandate. Candidez pentru funcția de primar al comunei Smârdan pentru că împreună cu dumneavoastră vreau să continuăm dezvoltarea comunei noastre. Știu ce avem de făcut și am dovedit că pot să duc la bun sfârșit proiectele și investițiile comunei.
Doresc să îmi fiți parteneri în ceea ce voi face mai departe. Mă voi baza în continuare pe sprijinul dumneavoastră care va fi cu siguranță mai puternic decât instrumentele de manipulare pe care le va folosi unul sau altul împotriva mea. Voi face o campanie bazată pe fapte reale, investiții, comunicare, colaborare, iar atunci când veți avea nelămuriri vă voi sta la dispoziție. Îi asigur pe toți locuitorii comunei Smârdan că investițiile vor continua și atât eu cât și echipa mea vom face tot ceea ce este necesar pentru dezvoltarea permanentă a localității noastre!
Rămân la datorie alături de dumneavoastră!
Continuăm împreună!”, a scris edilul pe facebook.



Mesaj pentru cititorii website-ului SatulRomanesc.Ro

Administratorul websiteului isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care au un caracter obscen, jignitor ori aduc atingere onoarei si demnitatii persoanei. Publicatia sate-romanesti.ro nu isi asuma raspunderea pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


.
Copyright © 2018 by sate-romanesti.ro. Toate drepturile sunt rezervate. Designed by Dianys Holdings - realizare site web
realizare site web montaj tapet hormigon impreso madrid beton amprentat traduceri autorizate Iasi
Epilare cu ceara Iasi expert contabil iasi