Bine ati venit    |    Redactie    |    Editoriale    |    Reportaje    |    Fotografii    |    Filme    |    Contact
traduceri Iasi
realizare site web
cursuri contabilitate Bucuresti - pahar carton
tavane extensibile
cabinet kinetoterapie Bucuresti realizare site web
usi de garaj Calarasi
montaj tapet
body-uri din bumbac
cazare eforie nord beton amprentat
beton amprentat
contabilitate pentru firme Bucuresti
videochat constanta
cabina foto bucuresti
all night escort amsterdam
pompe de caldura
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi
automatizari porti Bucuresti
laminina

PRIMAR LA SAT Primarul comunei Poiana Cristei din Vrancea candidează pentru al patrulea mandat

Data: 20 august 2020 | 955 Vizualizari | Categorie: Anunturi, Stiri

Primarul comunei Poiana Cristei din județul Vrancea, Vlad Petruș și-a depus candidatura pentru cel de-al patrulea mandat de primar. În mesajul postat pe o rețea de socializare edilul mulțumește cetățenilor pentru încrederea acordată în cei 12 ani de activitate și dorește continuarea dezvoltării și modernizării comunei.
“Stimati cetateni ai comunei Poiana Cristei,
Astazi 18 august 2020 am depus candidatura pentru un nou mandat de primar al comunei Poiana Cristei impreuna cu echipa de consilieri a Partidului Social Democrat.
Doresc sa va multumesc pentru increderea acordata pana acum si pentru implicarea fiecaruia,salariati,consilieri locali, cetateni, in dezvoltarea economica sociala a comunei. Astfel, impreuna, in cei 12 ani am reusit sa modernizam scolile, sa construim teren de sport, sa asfaltam 14 km de drumuri, sa construim 2 scoli si 6 poduri si podete, sa mentinem in stare de viabilitate cei aproximativ 70 de km de drumuri din comuna,sa redam functionalitatea cladirii internatului scolar.
Pentru urmatorul mandat ne propunem sa realizam alimentarea cu apa a comunei, asfaltarea a inca 12 km de drumuri in satele comunei, construire sala de sport, camin cultural, gradinita cu program prelungit,regularizare cursuri de apa Brezoi, Albia si Ramna.
Avem echipa, avem calificarea si experienta necesara pentru a nu pierde oportunitatea accesarii fondurilor europene si guvernamentale.
In acelasi rand urez succes competitorilor mei in speranta unor dezbateri de idei, proiecte pentru binele locuitorilor comunei noastre……….(intr-un mod civilizat!)”, a scris edilul pe o rețea de socializare.Mesaj pentru cititorii website-ului SatulRomanesc.Ro

Administratorul websiteului isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care au un caracter obscen, jignitor ori aduc atingere onoarei si demnitatii persoanei. Publicatia sate-romanesti.ro nu isi asuma raspunderea pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


.
Copyright © 2018 by sate-romanesti.ro. Toate drepturile sunt rezervate. Designed by Dianys Holdings - realizare site web
realizare site web montaj tapet hormigon impreso madrid beton amprentat traduceri autorizate Iasi
Epilare cu ceara Iasi expert contabil iasi