Bine ati venit    |    Redactie    |    Editoriale    |    Reportaje    |    Fotografii    |    Filme    |    Contact
traduceri Iasi
realizare site web
cursuri contabilitate Bucuresti - pahar carton
tavane extensibile
cabinet kinetoterapie Bucuresti realizare site web
usi de garaj Calarasi
montaj tapet
body-uri din bumbac
cazare eforie nord beton amprentat
beton amprentat
contabilitate pentru firme Bucuresti
videochat constanta
cabina foto bucuresti
all night escort amsterdam
pompe de caldura
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi
automatizari porti Bucuresti
laminina

PRIMAR LA SAT Un adevărat gospodar – Iulian Boț, comuna Liești, județul Galați

Data: 4 august 2020 | 2130 Vizualizari | Categorie: Reportaje

În cursă pentru un al patrulea mandat, primarul Lieștiului, Iulian Boț, este un edil atipic. ”Pe 15 iulie 2020, fac 24 de ani de când am venit în această frumoasă comună. Am părăsit Galațiul pentru că aici mă regăseam eu, ca vasluian. Pentru că simțeam că nu se mișcă lucrurile în comună, am candidat la primărie în 2008. Eu sunt din facultate în PNL și nu am schimbat niciodată partidul”, ne-a declarat medicul veterinar ajuns edil-șef al uneia dintre cele mai mari comune din județ.
Referitor la contextul actual al pandemiei de Covid-19, la momentul discuției, vineri, 3 iulie, Iulian Boț era mulțumit de modul în care fusese aceasta gestionată, cu mențiunea că cei care au venit din străinătate s-au comportat exemplar și au respectat termenul de izolare de 14 zile.
“Seceta a fost o altă mare problemă. Avem sisteme de irigații, dar foarte vechi, care bufnesc, iar sprijinul secretarului de stat George Scarlat trebuie menționat pentru că apa a fost adusă pe canal cu promptitudine”, a menționat primarul lieștean.
“Împreună cu echipa mea, noi suntem cei care am adus primele fonduri europene la Liești, imediat după primul scrutin, chiar în 2009”, spune Iulian Boț. Principalele realizări, în opinia edilului lieștean, sunt școlile, toate cu toalete în interior și apă curentă, deșeurile menajere gestionate cu propriul serviciu de salubritate al primăriei, dar și cu două mașini achiziționate în acest scop, precum și zona de canalizare – apă, ce se va finaliza în toată comuna. “Cinci ani m-am judecat cu Agenția Națională de Integritate din cauza acestui proiect, deși eu nu eram retribuit ca membru în AGA la Apă Canal, proces pe care în final l-am câștigat, iar singura stație de epurare din județ complet funcțională este aici, la Liești”, ne-a prezentat, pe scurt, epopeea completă, edilul șef al comunei.

Citiți interviul complet aiciMesaj pentru cititorii website-ului SatulRomanesc.Ro

Administratorul websiteului isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care au un caracter obscen, jignitor ori aduc atingere onoarei si demnitatii persoanei. Publicatia sate-romanesti.ro nu isi asuma raspunderea pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


.
Copyright © 2018 by sate-romanesti.ro. Toate drepturile sunt rezervate. Designed by Dianys Holdings - realizare site web
realizare site web montaj tapet hormigon impreso madrid beton amprentat traduceri autorizate Iasi
Epilare cu ceara Iasi expert contabil iasi