Bine ati venit    |    Redactie    |    Editoriale    |    Reportaje    |    Fotografii    |    Filme    |    Contact
traduceri Iasi
realizare site web
cursuri contabilitate Bucuresti - pahar carton
tavane extensibile
cabinet kinetoterapie Bucuresti realizare site web
usi de garaj Calarasi
montaj tapet
body-uri din bumbac
cazare eforie nord beton amprentat
beton amprentat
contabilitate pentru firme Bucuresti
videochat constanta
cabina foto bucuresti
all night escort amsterdam
pompe de caldura
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi
automatizari porti Bucuresti
laminina

PRIMAR LA SAT Premiată de Comisia Europeană pentru turism accesibil, comuna Jurilovca își continuă drumul spre dezvoltare prin proiectele primarului Eugen Ion

Data: 21 august 2020 | 453 Vizualizari | Categorie: Anunturi, Reportaje, Uncategorized

Cine nu a auzit de comuna Jurilovca? De Gura Portiței,  de Vișina sau de celebrul festival tradițional al Borșului Lipovenesc de la Jurilovca? Ei bine, această comunitate a reușit să se dezvolte armonios din toate punctele de vedere în ultimii ani datorită primarului gospodar care se află în frunte – Eugen Ion.

La Jurilovca s-a demonstrat prin tot ceea ce s-a făcut de-a lungul timpului că “omul sfințește locul”. Un primar tânăr, ambițios care a înțeles că numai prin scrierea de proiecte și atragere de fonduri din orice fel de surse comunitatea se poate dezvolta. O recunoaște chiar președintele Consiliului Județean Tulcea, domnul Horia Teodorescu:  “Eugen Ion este unul dintre cei mai gospodari primari din județul Tulcea, fiind implicat zi și noapte în slujba cetățenilor, reușind o dezvoltare accelerată a comunei Jurilovca, demonstrând că este un pionier în atragerea fondurilor europene. Datorită lui și echipei sale, comuna Jurilovca este astăzi una dintre cele mai apreciate destinații din România, Festivalul Borșului de Pește fiind unul dintre cele mai cunoscute evenimente. Eugen, îți mulțumesc pentru devotamentul față de comunitatea ta, ai demonstrat tuturor că ești un om al faptelor, un exemplu pentru noi toți. Sunt alături de tine! Noi construim! Restul (doar) vorbesc”, a scris acesta pe o rețea de socializare.

Atunci când un primar de comună este ales cu 88% din totalul de voturi exprimate, lucrurile sunt extrem de clare. Un astfel de scor a fost înregistrat la Jurilovca în anul 2016 şi a fost obţinut de primarul Ion Eugen, fiind unul dintre cele mai categorice scoruri electorale din ţară la acea vreme.

În doar două mandate a făcut cât alții în 4. În anul 2013 comuna Jurilovca a fost premiată de Comisia Europeană cu diplomă de excelență pentru turism accesibil. Într-un comunicat al Executivului de la Bruxelles, comuna tulceană este descrisă astfel: „Jurilovca este situată într-un peisaj de basm în apropiere de Marea Neagră şi de Delta Dunării, o zonă unică şi o localitate aflată în patrimoniul mondial al UNESCO pentru biodiversitatea şi peisajele sale uimitoare”. Într-adevăr, Jurilovca este locul ideal pentru o vacanță liniștită și relaxantă, mai ales pentru cei care abia așteaptă să își petreacă timpul liber în mijlocul naturii. Peisajele superbe nu fac decât să completeze un tablou rupt complet de agitația și forfota citadină. Posibilități de cazare există pentru toate gusturile, localitatea beneficiază de toate investițiile necesare unui trai decent, iar până în Delta Dunării nu mai este decât un pas… în bărcile care sunt parcate într-un mini-port cochet, nou-nouț”.

Acum e în lucru un mare proiect -reabilitarea și modernizarea portului turistic din Jurilovca.

Mai multe detalii aici 

Acum primarul Eugen Ion împreună cu echipa sa va solicita cetățenilor comunei în luna septembrie un nou vot de încredere.

Click aici pentru video de promovare a comunei Jurilovca 

 

 Mesaj pentru cititorii website-ului SatulRomanesc.Ro

Administratorul websiteului isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care au un caracter obscen, jignitor ori aduc atingere onoarei si demnitatii persoanei. Publicatia sate-romanesti.ro nu isi asuma raspunderea pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


.
Copyright © 2018 by sate-romanesti.ro. Toate drepturile sunt rezervate. Designed by Dianys Holdings - realizare site web
realizare site web montaj tapet hormigon impreso madrid beton amprentat traduceri autorizate Iasi
Epilare cu ceara Iasi expert contabil iasi