Bine ati venit    |    Redactie    |    Editoriale    |    Reportaje    |    Fotografii    |    Filme    |    Contact
traduceri Iasi
realizare site web
cursuri contabilitate Bucuresti - pahar carton
tavane extensibile
cabinet kinetoterapie Bucuresti realizare site web
usi de garaj Calarasi
montaj tapet
body-uri din bumbac
cazare eforie nord beton amprentat
beton amprentat
contabilitate pentru firme Bucuresti
videochat constanta
cabina foto bucuresti
all night escort amsterdam
pompe de caldura
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi
automatizari porti Bucuresti
laminina

PRIMAR LA SAT Premiat de Asociația Comunelor din România în acest an, edilul comunei gălățene Liești candidează pentru al patrulea mandat

Data: 18 august 2020 | 498 Vizualizari | Categorie: Anunturi, Stiri

Actualul primar al uneia dintre cele mai mari comune ale județului Galați,  Liești, și-a depus în data de 17 august, în ultima zi, candidatura pentru cel de-al patrulea mandat de primar. De profesie medic veterinar, Iulian Boț a demonstrat că este un primar gospodar și în cei 12 ani de activitate ca edil a schimbat în bine fața comunei. Și este extrem de iubit și apreciat de oamenii din comunitate atât pentru proiectele pe care le-a dezvoltat de-a lungul timpului cât și pentru faptul că este omul mereu deschis către dialog.

 

Premiat în acest an de Asociația Comunelor din România cu premiul “Nicolae Sabău” pentru implicarea și susținerea activității culturale la nivel local, primarul comunei Liești cunoaște de acum foarte bine care sunt nevoile oamenilor  dar, pentru a continua proiectele începute, are nevoie de de reconfirmarea mandatului de primar.

“Astăzi, 17.08.2020, mi-am depus dosarul cu candidaturile PNL la Primăria și Consiliul Local al Comunei Liești, pentru legislativul 2020-2024. Sub eviza #Continuămceamînceput!, împreună cu echipa mea, vrem să oferim cetățenilor comunei progres și civilizație. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a scris edilul pe o rețea de socializare.

LMesaj pentru cititorii website-ului SatulRomanesc.Ro

Administratorul websiteului isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care au un caracter obscen, jignitor ori aduc atingere onoarei si demnitatii persoanei. Publicatia sate-romanesti.ro nu isi asuma raspunderea pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


.
Copyright © 2018 by sate-romanesti.ro. Toate drepturile sunt rezervate. Designed by Dianys Holdings - realizare site web
realizare site web montaj tapet hormigon impreso madrid beton amprentat traduceri autorizate Iasi
Epilare cu ceara Iasi expert contabil iasi