Bine ati venit    |    Redactie    |    Editoriale    |    Reportaje    |    Fotografii    |    Filme    |    Contact
traduceri Iasi
realizare site web
cursuri contabilitate Bucuresti - pahar carton
tavane extensibile
cabinet kinetoterapie Bucuresti realizare site web
usi de garaj Calarasi
montaj tapet
body-uri din bumbac
cazare eforie nord beton amprentat
beton amprentat
contabilitate pentru firme Bucuresti
videochat constanta
cabina foto bucuresti
all night escort amsterdam
pompe de caldura
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi
automatizari porti Bucuresti
laminina

PRIMAR LA SAT Performanța în administrația publică locală și un primar dedicat exclusiv comunității- Mariana Gâju, edilul comunei constănțene Cumpăna

Data: 21 august 2020 | 1625 Vizualizari | Categorie: Anunturi, Reportaje

Una dintre cele mai vocale voci feminine ale aleșilor locali din România, primarul vicepreședinte al Asociației Comunelor din România, este doamna primar al comunei Cumpăna, Mariana Gâju. În anul 2000 a câștigat primul mandat de edil al localității de la malul mării și de atunci, împreună cu echipa sa de consilieri, a muncit pentru dezvoltarea și modernizarea comunei. Astăzi,  cumpănenii se pot mândri că trăiesc și muncesc în comuna lor ultra modernă. Primarul Mariana Gâju este un om dedicat comunității, o voce puternică nu numai în sprijinul realizării proiectelor locale dar și naționale.

Acum, în pragul celui de-al șaselea mandat, doamna primar împreună cu echipa de consilieri propune cumpănenilor continuitate pentru dezvoltarea proiectelor începute.

“Cu speranță în suflet și credință în Dumnezeu și în Sfânta Fecioară, în data de 15 august, mi-am depus candidatura în funcția de primar al comunei Cumpăna, pentru mandatul 2020-2024. Alături de mine a fost echipa de consilieri locali din partea PSD, oameni cu experiență și implicați, dar și tineri ambițioși și cu viziune, cu ocupații din diferite domenii, echipă alături de care îmi doresc să continui dezvoltarea comunei noastre. Pentru viitor, pentru casa noastră, Cumpăna, vă invit ca din suflet, să ne acordați votul dumneavoastră pe 27 septembrie 2020 și să aveți încredere că împreună vom continua proiectele pentru binele fiecărui locuitor. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a scris edilul din Cumpăna pe o rețea de socializare.

De asemenea, în cadrul unui interviu acordat postului tv Antena 3 Constanța,  doamna primar vorbește despre investițiile ce au condus la dezvoltarea localității în ultimii ani: infrastructură – apă, canalizare, gaze. Toate sunt proiecte începute și care continuă la Cumpăna, cu pași accelerați, pentru binele fiecărui locuitor.

Click aici pentru a vedea interviul 

Iată și filmulețul de promovare al comunei – Acasă este CUMPĂNA!Mesaj pentru cititorii website-ului SatulRomanesc.Ro

Administratorul websiteului isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care au un caracter obscen, jignitor ori aduc atingere onoarei si demnitatii persoanei. Publicatia sate-romanesti.ro nu isi asuma raspunderea pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


.
Copyright © 2018 by sate-romanesti.ro. Toate drepturile sunt rezervate. Designed by Dianys Holdings - realizare site web
realizare site web montaj tapet hormigon impreso madrid beton amprentat traduceri autorizate Iasi
Epilare cu ceara Iasi expert contabil iasi