Bine ati venit    |    Redactie    |    Editoriale    |    Reportaje    |    Fotografii    |    Filme    |    Contact
traduceri Iasi
realizare site web
cursuri contabilitate Bucuresti - pahar carton
tavane extensibile
cabinet kinetoterapie Bucuresti realizare site web
usi de garaj Calarasi
montaj tapet
body-uri din bumbac
cazare eforie nord beton amprentat
beton amprentat
contabilitate pentru firme Bucuresti
videochat constanta
cabina foto bucuresti
all night escort amsterdam
pompe de caldura
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi
automatizari porti Bucuresti
laminina

PRIMAR LA SAT Generația tânără este viitorul

Data: 20 august 2020 | 1391 Vizualizari | Categorie: Anunturi, Stiri

 

A fi primar la sat este o muncă extrem de grea. Dar, cu răbdare, ambiție, putere de muncă și cu sprijinul cetățenilor, nimic nu este imposibil în a reuși. Odată la patru ani comunitățile locale își aleg primarii, oameni care să îi reprezinte și să muncească în slujba comunității și pentru modernizarea localităților. Interesul tinerilor pentru dezvoltarea satelor se vede în multitudinea de candidați la funcția de primar. Un astfel de tânăr candidat este Eugen- Cristian Baranga din comuna gălățeană Schela.  În data de 14 August 2020, acesta împreună cu o echipă tânără și-a depus, în mod oficial, candidatura la funcția de primar si consilieri locali.
“2020 este anul în care comuna Schela împreună cu satul Negrea se află la o răscruce de drumuri, din punct de vedere politic și administrativ. Este o perioadă în care trebuie să faceți o analiză atentă a ofertei fiecărei echipe care se înscrie în competiția electorală locală.
Zilnic primesc multe întrebări despre administrație, proiecte și fonduri europene, nelipsite fiind și acelea care încearcă să afle motivul pentru care am ales acest drum, și mai ales, de ce lupt cu atâta tenacitate pentru funcția de primar al comunei Schela.
Dintr-un motiv foarte simplu: iubesc Schela pentru că este locul meu natal, iubesc satul în care am copilărit și în care am decis să-mi trăiesc viața și îmi doresc să îl văd prosperând din toate punctele de vedere! După mulți ani în care s-a mers pe un drum plin de “gropi”, acum a venit momentul schimbării.

Generația tânără este viitorul!
Cred în reușita noastră, în ideile și viziunea echipei mele, formată din oameni cu experiență, care vor pune umărul la dezvoltarea comunei noastre.
Tinerețea, dar și experiența de peste 10 ani în domeniul financiar, precum și ambiția de a face treabă necontenit în slujba comunității vor duce la bunăstarea și accelerarea ritmului de dezvoltare în zona noastră.
Alături de voi, cetățenii din Schela și Negrea, vom dezvolta și implementa proiecte demne de secolul 21 prin accesarea de fonduri europene, iar informarea constantă a cetăţenilor despre cum va fi cheltuit banul public este o prioritate pe care mi-o asum.
Incercăm necontenit să arătăm realizările și să proiectăm planuri de viitor, însă pierdem din vedere un aspect extrem de important: atașamentul față de acest loc!
Rezultatele nu pot exista fără acest atașament.
Precum toate lucrurile din această viață, nimic nu poate atrage reușita dacă implicarea emoțională nu există.
Da, îmi pun toate speranțele în acest loc și în ce poate deveni el.
Da, îmi doresc o comună europeană cu care să ne mândrim! Prin chibzuință, curaj, muncă și viziune, putem face din Schela și Negrea un etalon al județului Galați! Vă aștept alături de mine să construim împreună!
Sunt hotărât să trec la treabă!”, a scris tânărul candidat pe o rețea de socializareMesaj pentru cititorii website-ului SatulRomanesc.Ro

Administratorul websiteului isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care au un caracter obscen, jignitor ori aduc atingere onoarei si demnitatii persoanei. Publicatia sate-romanesti.ro nu isi asuma raspunderea pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


.
Copyright © 2018 by sate-romanesti.ro. Toate drepturile sunt rezervate. Designed by Dianys Holdings - realizare site web
realizare site web montaj tapet hormigon impreso madrid beton amprentat traduceri autorizate Iasi
Epilare cu ceara Iasi expert contabil iasi