Bine ati venit    |    Redactie    |    Editoriale    |    Reportaje    |    Fotografii    |    Filme    |    Contact
traduceri Iasi
realizare site web
cursuri contabilitate Bucuresti - pahar carton
tavane extensibile
cabinet kinetoterapie Bucuresti realizare site web
usi de garaj Calarasi
montaj tapet
body-uri din bumbac
cazare eforie nord beton amprentat
beton amprentat
contabilitate pentru firme Bucuresti
videochat constanta
cabina foto bucuresti
all night escort amsterdam
pompe de caldura
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi
automatizari porti Bucuresti
laminina

PRIMAR LA SAT Echipa ideală pentru continuarea dezvoltării și modernizării comunei Mircea Vodă din județul Brăila

Data: 20 august 2020 | 2082 Vizualizari | Categorie: Anunturi, Stiri

Actualul viceprimar al comunei Mircea Vodă din județul Brăila, Aurel Pîrlog va face echipă cu fostul primar Alexandru Moșescu pentru a câștiga alegerile din septembrie.  Cu o bogată experiență în administrația publică locală, cei doi au dovedit de-a lungul timpului că numai munca în echipă poate duce la succes. Chiar dacă rolurile s-au inversat, ei reprezintă acum dovada că la Mircea Vodă trebuie să continue dezvoltarea și implementarea proiectelor începute pentru localitate și în beneficiul cetățenilor.

“Dragi cetateni ai comunei Mircea Voda, astazi, cu multa incredere si speranta, mi-am depus candidatura pentru functia de Primar.
Impreuna cu o echipa puternica si eficienta voi duce mai departe proiectele incepute precum si altele viitoare. In activitatea pe care am desfasurat-o timp de 8 ani alaturi de actualul primar, Mosescu Alexandru, am demonstrat ca suntem o echipa, ca ne pasa de oameni, de problemele lor precum si de felul cum arata comuna.
Stiu ca aceasta functie este o responsabilitate imensa, nu numai pentru mine, ci pentru toti candidatii, dar mai stiu ca eu imi asum asta in cunostinta de cauza, cu modestie, cu simplitate si cu bun simt.
Asa sa ne ajute Dumnezeu!”, este mesajul transmis pe o rețea de socializare.



Mesaj pentru cititorii website-ului SatulRomanesc.Ro

Administratorul websiteului isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care au un caracter obscen, jignitor ori aduc atingere onoarei si demnitatii persoanei. Publicatia sate-romanesti.ro nu isi asuma raspunderea pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


.
Copyright © 2018 by sate-romanesti.ro. Toate drepturile sunt rezervate. Designed by Dianys Holdings - realizare site web
realizare site web montaj tapet hormigon impreso madrid beton amprentat traduceri autorizate Iasi
Epilare cu ceara Iasi expert contabil iasi