Bine ati venit    |    Redactie    |    Editoriale    |    Reportaje    |    Fotografii    |    Filme    |    Contact
traduceri Iasi
realizare site web
cursuri contabilitate Bucuresti - pahar carton
tavane extensibile
cabinet kinetoterapie Bucuresti realizare site web
usi de garaj Calarasi
montaj tapet
body-uri din bumbac
cazare eforie nord beton amprentat
beton amprentat
contabilitate pentru firme Bucuresti
videochat constanta
cabina foto bucuresti
all night escort amsterdam
pompe de caldura
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi
automatizari porti Bucuresti
laminina

PRIMAR LA SAT “Continuăm împreună pentru o comună frumoasă și prosperă” – Comana din județul Brașov

Data: 20 august 2020 | 1495 Vizualizari | Categorie: Anunturi, Stiri

Situată în partea de sud-est a Transilvaniei, cuprinsă între apele Oltului şi Carpaţii Meridionali, comuna Comăna este formată din satele Comăna de Jos (reşedinţa), Comăna de Sus, Crihalma şi Ticuşu Nou. Comăna de Jos, localitatea de reşedinţă, a fost un important centru administrativ al Ţării Făgăraşului pe vremea când Ştefan Mailat era principe al Transilvaniei. De aici era administrată partea răsăriteană a Ţării Făgăraşului. În cadrul planului de dezvoltare durabilă a judeţului Braşov, comuna Comăna face parte din Microregiunea Dumbrava Narciselor, scopul fiind promovarea regiunii şi dezvoltarea de proiecte comune.

Mai multe detalii despre localitate aici

Primarul localității, Viorel Grusea s-a preocupat în permanență ca localitatea să să se dezvolte și oamenii să fie mândri de ea. În anul 2013 în cadrul Galei Administrația Publica Locală la Înălțime, primarul comunei Comana a primit titlul de „Cel mai bun primar de comuna din Regiunea Centru“.

Pentru a continua proiectele începute la alegerile locale din luna septembrie cetățenii comunei trebuie doar să îl susțină și să îi acorde încă un vot de încredere.

“Dragi locuitori ai comunei Comana! Va prezint echipa PNL Comana cu toți candidații la consiliul local! Sunt concetățeni de ai noștri cu o foarte mare experiența în administrație, care au dovedit de a lungul timpului ca merita sa ne reprezinte și sa muncească în folosul comunității .
Am promis! Am făcut ! Continuam împreună, pentru o comună frumoasa și prosperă! Va mulțumim ca ați fost și sunteți alături de noi !”, este mesajul transmis de edilul din Comana pe o rețea de socializare Mesaj pentru cititorii website-ului SatulRomanesc.Ro

Administratorul websiteului isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care au un caracter obscen, jignitor ori aduc atingere onoarei si demnitatii persoanei. Publicatia sate-romanesti.ro nu isi asuma raspunderea pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


.
Copyright © 2018 by sate-romanesti.ro. Toate drepturile sunt rezervate. Designed by Dianys Holdings - realizare site web
realizare site web montaj tapet hormigon impreso madrid beton amprentat traduceri autorizate Iasi
Epilare cu ceara Iasi expert contabil iasi