Bine ati venit    |    Redactie    |    Editoriale    |    Reportaje    |    Fotografii    |    Filme    |    Contact
traduceri Iasi
realizare site web
cursuri contabilitate Bucuresti - pahar carton
tavane extensibile
cabinet kinetoterapie Bucuresti realizare site web
usi de garaj Calarasi
montaj tapet
body-uri din bumbac
cazare eforie nord beton amprentat
beton amprentat
contabilitate pentru firme Bucuresti
videochat constanta
cabina foto bucuresti
all night escort amsterdam
pompe de caldura
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi
automatizari porti Bucuresti
laminina

PRIMAR LA SAT “Continuăm împreună” este mesajul tânărului primar al comunei Jirlău pentru al doilea mandat

Data: 19 august 2020 | 2005 Vizualizari | Categorie: Anunturi, Stiri

Candidatura mea este acum despre așteptările si speranțele voastre, despre realizarea proiectelor si continuarea faptelor pe care mi le-am asumat si a transformărilor in bine pentru care m-am implicat cu toată dăruirea, pentru ca Jirlăul să fie o comună cu care să ne putem mândri.
În toți acești ani, am dovedit că putem schimba in bine comuna noastră, iar toată puterea mea de muncă și dorinta de a realiza lucruri durabile și rezistente au fost puse în slujba binelui tuturor locuitorilor.
Ne aflăm pe drumul cel bun și trebuie să continuăm cu aceeași implicare si responsabilitate pentru că numai împreună putem duce la bun sfârșit proiectele începute și să punem bazele altora, astfel încât sa facem din comuna noastră o comună model in județ și în țară.
Cu dragoste si respect față de consăteni, alături de o echipă de oameni capabili și bine intenționați, am avut o serie de realizări importante și am demonstrat că se poate, trebuie doar să vrei!
Vă mulțumesc că îmi sunteți alături pe drumul pe care l-am ales acum 4 ani și vă promit că indiferent cât de greu va fi pe parcurs, îmi voi da toată silința să vă pot răsplăti încrederea.
Mulțumesc echipei PSD si domnului președinte al Consiliului Județean, Francisk Iulian Chiriac, pentru susținerea și implicarea in realizarea tuturor proiectelor pe care le-am finalizat cu succes și pe care le avem în derulare.
A fost, este și va fi o onoare sa fiu primarul acestei comune!
Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a fost mesajul postat pe o rețea de socializare.

 Mesaj pentru cititorii website-ului SatulRomanesc.Ro

Administratorul websiteului isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care au un caracter obscen, jignitor ori aduc atingere onoarei si demnitatii persoanei. Publicatia sate-romanesti.ro nu isi asuma raspunderea pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


.
Copyright © 2018 by sate-romanesti.ro. Toate drepturile sunt rezervate. Designed by Dianys Holdings - realizare site web
realizare site web montaj tapet hormigon impreso madrid beton amprentat traduceri autorizate Iasi
Epilare cu ceara Iasi expert contabil iasi