Bine ati venit    |    Redactie    |    Editoriale    |    Reportaje    |    Fotografii    |    Filme    |    Contact
traduceri Iasi
realizare site web
cursuri contabilitate Bucuresti - pahar carton
tavane extensibile
cabinet kinetoterapie Bucuresti realizare site web
usi de garaj Calarasi
montaj tapet
body-uri din bumbac
cazare eforie nord beton amprentat
beton amprentat
contabilitate pentru firme Bucuresti
videochat constanta
cabina foto bucuresti
all night escort amsterdam
pompe de caldura
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi
automatizari porti Bucuresti
laminina

MEDICINĂ International Health Medical Services (IHMS) sau tratamente ultra moderne pentru sănătatea dvs.

Data: 26 martie 2019 | 254 Vizualizari | Categorie: Evenimente, Stiri

Tratarea afecțiunilor în spitale de renume din strainanate este de acum mai accesibila ca oricând. Echipa International Health Medical Services (IHMS) a ajuns în România și vă stă la dispoziție pentru a vă rezolva orice tip de problemă medicală la standarde ultra moderne prin facilitarea alegerii  unui spital din Turcia și Germania. Pe principiul ”suntem alături de dvs din momentul diagnosticării și tratării de către specialiști străini inclusiv până la momentul recuperării, convalescenței și întoarcerii în România în siguranță”, echipa IHMS România a câștigat rapid încrederea pacienților și a redat speranța de viață prin tratamentele oferite unor cazuri care erau deja pierdute.

Ce este International Health Medical Services?

Echipa IHMS îți facilitează accesul la expertiză, informațiile și tehnologia de tratament avansata de care dispun cei mai buni medici, cu o reputație internațională din spitale de renume din Turcia și Germania. Cu ajutorul nostru beneficiezi de facilitățile oferite de spitale recunoscute la nivel internațional și cele mai avansate metode de tratare și diagnosticare, inovație în asistența medicala. Fiecare caz în parte este tratat cu aceeași seriozitate și dăruire de către profesioniștii IHMS. Echipa noastra te va ajuta să identifici și să tratezi orice problemă de sănătate, indiferent de complexitatea acesteia.

Pe primul loc…pacientul

Am intâlnit această echipă în cadrul unor simpozioane medicale desfășurate recent la Tulcea și Constanța. Așa am aflat despre tot ceea ce pot oferi atât din punct de vedere medical (dotări de ultimă generație) cât și de spitalele unde sunt tratați pacienții. ”Spitalele din Turcia și Germania la care echipa IHMS vă va facilita accesul dispun de cele mai avansate metode de tratare și diagnosticare, folosind aparatură de ultimă generație. Clinicile sunt recunoscute internațional în specialități diverse, fiind un simbol al excelenței în medicină, cu servicii de îngrijire de calitate și pregătire la un nivel înalt. Prin îmbinarea expertizei cu cel mai inalt nivel de personal, partenerii nostri  se asigură că fiecare pacient primește cea mai bună îngrijire posibilă”, spun reprezentanții IHMS în România.

Istanbul Oncology Hospital, fondat în 2008, ca prim scop având oncologia. Începând din 2015 clinica a devenit Spital Oncologic iar primii clienți au beneficiat de tratamente în Mai 2015.
Istanbul Oncology Hospital este situat într-o cladire nouă, cu echipament de ultimă generație în care puteți beneficia de aparatură ultramodernă. Aceste facilități permit echipei noastre să ofere cele mai bune servicii medicale și îngrijiri pacienților, atât în spitale cât și în departamentele ambulatorii. Politica noastră este să acordăm maximă atenție confortului și igienei pacienților și rudelor acestora.
Tehnologiie de ultimă generație din camerele noastre de operație și din unitățile de terapie intensivă minimizează riscurile în timpul operațiilor și maximizează confortul pe timpul spitalizării.
Procesele de tratament sunt planificate printr-o abordare multidisciplinară de personalul nostru medical cu experiență. Oferim pacienților cele mai bune și efficiente îngrijiri medicale.

DEPARTAMENTE MEDICALE
Anestezie; Boli pulmonare; Bronhoscopie; Cardiologie; Chirurgie generală; Chirurgie toracică; Endoscopie și colonoscopie; Genetică; Ginecologie; Litotripsia de undă extracorporală; Medicină de familie;Medicină internă; Microbiologie; Neurochirurgie; Neurologie; Nutriție; Oncologie; ORL; Ortopedie și traumatologie; Pediatrie; PET CT; Radiologie; Spital mamar; Terapie intensivă; Urgențe medicale; Urologie.

DUNYAGOZ – un spital renumit pentru tratamentul afecțiunilor ochilor

Dunyagoz oferă soluții pentru toate tipurile de probleme legate de sănătatea oculară și perioculară, cu metode și tratamente diferite, utilizând tehnologii de ultimă generație. Dunyagoz Hospitals Group își oferă serviciile atât pe plan intern cât și pe plan internațional, un total de 25 de locații diferite, cu o capacitate zilnică de 8000 de pacienți în ambulatoriu și 1000 de operații chirurgicale.
Utilizăm cea mai avansată tehnologie și aplicăm cele mai de actulitate metode de diagnosticare și tratare, în scopul oferirii serviciilor de sănătate ale ochilor de la cele mai înalte standarde.
Creșterea constantă a standardelor noastre de calitate în Turcia, ne menține experiența în sănătatea ochilor. Mereu orientați spre satisfacția și confortul pacienților, devenind astfel un spital de referință pe plan mondial.

DEPARTAMENTE MEDICALE
Ambliopie; Boli ale corneei; Boli ale retinei; Cataractă; Chirurgie oculară; Examinare generală a ochiului; Glaucom; Laser și lentilă interoculară; Lentile de contact; Neuro oftalmologie; Prezbiție; Sănătatea ochilor la copii; Strabism; Uveită și inflamația ochiului.

Cei mai buni specialiști pentru sănătatea dvs.

Așa cum am amintit mai sus, am aflat despre IHMS în urma unor seminarii medicale organizate în luna martie în județele Tulcea și Constanța. Primul a avut loc în data de 16 martie la Teatrul ”Jean Bart” din Tulcea unde au participat medici speciliști din diverse domenii care au stat de vorbă cu pacienții și au făcut studii de caz. Manifestarea s-a încheiat cu un frumos spectacol folcloric oferit de Ansamblul Profesionist ”Baladele Deltei” sub coordonarea maestrului coregraf Ștefan Coman.
A doua zi, simpozionul medical s-a mutat la Constanța la Teatrul de Opera si Balet ”Oleg Danovski”.

Termele abordate au fost:

Mamografia digitala, imagistica si tomosinteza in diagnosticarea precoce a cancerului de san
2. Tehnici de biopsie in diagnosticarea cancerului de san (ac gros, vidare, marcaj cu sarma)
3. Tehnici de biopsie la nivelul ganglionilor limfatici de santinela in chirurgia cancerului la san
4. Estetica in chirurgia cancerului la san; cine poate face interventia de oncoplastie si cand?
5. Noi tehnici de interventii in oftalmologie

Lucrările au fost susținute de reputati profesori-medici turci cu specialitatea de Oncologie si Oftalmologie de la :

 

Spitalul Istanbul Onkoloji Hospital
Prof. Dr. Nuri Tasalı – Director General Spitalul Istanbul Onkoloji Hospital si Dr. Imagistica Medicala
Prof. Dr. Levent Çelik – Radiologie Medicala
Op. Dr. Cem Yılmaz – Chirurg-Oncologie Medicala
Spitalul DunyaGoz Hospital
Dr. Aylin Ardagil Akçakaya – Medic Oftalmolog – Specialist in Retina Oculara
Mr. Aziz Onur Önsal – Managerul Internațional de Dezvoltare a Afacerilor
Mr. Volkan Kaan Işık – Director de Dezvoltare si Strategie a Afacerilor

    

  

 

Desigur că evenimentele vor continua în întreaga țară și vom anunța din timp unde și când va avea loc următorul simpozion.

Până atunci, puteți afla mai multe detalii pe http://www.ihms.ro/

text: GABRIELA POPAMesaj pentru cititorii website-ului SatulRomanesc.Ro

Administratorul websiteului isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care au un caracter obscen, jignitor ori aduc atingere onoarei si demnitatii persoanei. Publicatia sate-romanesti.ro nu isi asuma raspunderea pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


.
Copyright © 2018 by sate-romanesti.ro. Toate drepturile sunt rezervate. Designed by Dianys Holdings - realizare site web
realizare site web montaj tapet hormigon impreso madrid beton amprentat traduceri autorizate Iasi
Epilare cu ceara Iasi expert contabil iasi