Bine ati venit    |    Redactie    |    Editoriale    |    Reportaje    |    Fotografii    |    Filme    |    Contact
traduceri Iasi
realizare site web
cursuri contabilitate Bucuresti - pahar carton
tavane extensibile
cabinet kinetoterapie Bucuresti realizare site web
usi de garaj Calarasi
montaj tapet
body-uri din bumbac
cazare eforie nord beton amprentat
beton amprentat
contabilitate pentru firme Bucuresti
videochat constanta
cabina foto bucuresti
all night escort amsterdam
pompe de caldura
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi
automatizari porti Bucuresti
laminina

IALOMIȚA Turism rural în județul Ialomița

Data: 13 iulie 2020 | 52 Vizualizari | Categorie: Reportaje, Turism

Județul Ialomița este situat în partea de sud-est a țării, în Câmpia Bărăganului, pe cursul inferior al râului Ialomița. Conform dovezilor arheologice care datează din paleolitic și a documentelor scrise (de mai târziu), acest teritoriu este o străveche vatră de locuire și cultură românească datorită condițiilor naturale prielnice.

Lacul Amara este unul dintre cele mai cunoscute și căutate obiective turistice din județul Ialomița, datorită peisajului deosebit dar, mai ales, pentru proprietățile curative pe care le are (nămolul negru din acest lac este bogat în sare și sulfați și este folosit pentru tratarea afecțiunilor reumatologice, dermatologice etc).

Ruinele cetății geto-dacice Helis (considerată a fi reședința celebrului conducător, Dromihete), Muzeul Agriculturii, Biserica de lemn ”Sfântul Nicolae”, Conacul Marghiloman și Mănăstirea ”Sfinții Voievozi” din Slobozia sunt alte obiective turistice din județul Ialomița, care merită a fi vizitate.

MAI MULTE DETALII AICI Mesaj pentru cititorii website-ului SatulRomanesc.Ro

Administratorul websiteului isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care au un caracter obscen, jignitor ori aduc atingere onoarei si demnitatii persoanei. Publicatia sate-romanesti.ro nu isi asuma raspunderea pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


.
Copyright © 2018 by sate-romanesti.ro. Toate drepturile sunt rezervate. Designed by Dianys Holdings - realizare site web
realizare site web montaj tapet hormigon impreso madrid beton amprentat traduceri autorizate Iasi
Epilare cu ceara Iasi expert contabil iasi