Bine ati venit    |    Redactie    |    Editoriale    |    Reportaje    |    Fotografii    |    Filme    |    Contact
traduceri Iasi
realizare site web
cursuri contabilitate Bucuresti - pahar carton
tavane extensibile
cabinet kinetoterapie Bucuresti realizare site web
usi de garaj Calarasi
montaj tapet
body-uri din bumbac
cazare eforie nord beton amprentat
beton amprentat
contabilitate pentru firme Bucuresti
videochat constanta
cabina foto bucuresti
all night escort amsterdam
pompe de caldura
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi
automatizari porti Bucuresti
laminina

BRĂILA Tudorița Voineag – solistă de frunte a folclorului brăilean

Data: 17 iulie 2020 | 772 Vizualizari | Categorie: Ansambluri folclorice, Artisti, Cultura, InfoZone, Stiri

 

În categoria Artiști a site-ului nostru vom prezenta rând pe rând artiști dragi care de-a lungul timpului au fost prezenți în spectacolele noastre.

TUDORIȚA VOINEAG este o îndrăgita solistă de muzică populară din Brăila. Originară din orașul Ianca, căruia i-a dedicat și un cântec, TUDORIȚA VOINEAG își poartă cu mândrie portul tradițional și face cinste folclorului brăilean în întreaga țară. 

De-a lungul timpului a participat la nenumărate emisiuni de folclor dar și la multe spectacole atât în Brăila cât și în țară,  după fiecare recital primind aplauze binemeritate.

De asemenea, îndrăgita solistă de muzică populară promovează tinerele talente și chiar pregătește copii pentru concursuri și festivaluri de gen. Are de câțiva ani o colaborare cu Ansamblul Folcloric SPICUL din comuna Siliștea, județ Brăila cu care a participat la multe spectacole ale noastre și nu numai.

Cu vocea sa puternică și cu un repertoriu bogat și vesel,  TUDORIȚA VOINEAG reușește să aducă de fiecare dată emoție și zâmbetul pe buze celor care participă la spectacole.

TUDORIȚA VOINEAG este autor al textului IMNULUI BRÂNZEI DE GULIANCA, o melodie cântată de îndrăgitul solist MIHAI CONSTANDACHE.

Click aici pentru a ascultaMesaj pentru cititorii website-ului SatulRomanesc.Ro

Administratorul websiteului isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care au un caracter obscen, jignitor ori aduc atingere onoarei si demnitatii persoanei. Publicatia sate-romanesti.ro nu isi asuma raspunderea pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


.
Copyright © 2018 by sate-romanesti.ro. Toate drepturile sunt rezervate. Designed by Dianys Holdings - realizare site web
realizare site web montaj tapet hormigon impreso madrid beton amprentat traduceri autorizate Iasi
Epilare cu ceara Iasi expert contabil iasi