Bine ati venit    |    Redactie    |    Editoriale    |    Reportaje    |    Fotografii    |    Filme    |    Contact
traduceri Iasi
realizare site web
cursuri contabilitate Bucuresti - pahar carton
tavane extensibile
cabinet kinetoterapie Bucuresti realizare site web
usi de garaj Calarasi
montaj tapet
body-uri din bumbac
cazare eforie nord beton amprentat
beton amprentat
contabilitate pentru firme Bucuresti
videochat constanta
cabina foto bucuresti
all night escort amsterdam
pompe de caldura
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi
automatizari porti Bucuresti
laminina

BRĂILA Bani de la Consiliul Județean pentru cofinanțarea proiectelor unor comune din județ

Data: 16 august 2021 | 930 Vizualizari | Categorie: Stiri

Consiliul Județean Braila a aprobat în cadrul ultimei ședințe ordinare din data de 16 august 2021, o serie de proiecte privind aprobarea asocierii cu mai multe comune din județ pentru realizarea diverselor obiective de investiții.

Concret, comuna Romanu a solicitat bani pentru cofinanțarea și realizarea obiectivului de investiții “Înființare teren de sport în sat Oancea.

Comuna Maxineni a solicitat sprijin pentru modernizare accese auto-pietonale în satele Latinu și Corbu Nou.

Comuna Unirea a cerut bani pentru cofinanțarea și realizarea obiectivului de investiții “Construire teren de sport multifuncțional în localitatea Valea Cânepii și pentru reabilitarea școlii gimnaziale din satul Unirea.

Comuna Victoria, prin Consiliul Local al comunei Victoria pentru cofinanțarea și realizarea obiectivului de investiții “Construire piata agroalimentara sat Mihai Bravu, comuna Victoria, judetul Braila” – initiat de domnul Francisk Iulian Chiriac presedinte al Consiliului Judetean Braila

Comuna Victoria a solicitat sprijin pentru cofinanțarea și realizarea obiectivului de investiții “Lucrări de drumuri rețele stradale: sat Victoria și sat Mihai Bravu.

Comuna Siliștea a solicitat bani de la Consiliul Județean pentru cofinanțarea și finalizarea obiectivului de investiții “Modernizare centru civic în localitățile Mărtacești și Siliștea, comuna Siliștea, judetul Braila”.

Comuna Gemenele a cerut fonduri pentru cofinanțarea și realizarea obiectivului de investiții “Balastare drum cimitir, comuna Gemenele, judetul Brăila” iar comuna Zăvoaia pentru cofinanțarea și realizarea obiectivului de investiții “Desființare corp C1, C2, C3, construire grădiniță, sat Zavoaia.

Tot în cadrul aceleiași ședințe au mai fost aprobate și alte proiecte: asocierea Consiliului Județean Brăila cu Municipiul Brăila, prin Consiliul Local Municipal Brăila pentru cofinanțarea și realizarea obiectivului de investiții “Modernizare străzi Cartier Lacu Dulce”, rest de executat; aprobarea „Planului de analiză și acoperire a riscurilor” la nivelului județului Brăila; aprobarea finanțării proiectului “Un singur oraș, mai multe culturi” al Asociatiei Culturale CINEFEEL Brăila; aprobarea finanțării proiectului „Brăila culturală” al Asociației „Pentru Adevăr” Brăila dar și aprobarea achitării cotizației anuale de membru al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Sud-Est” pentru anul 2021.

Text și foto: GABRIELA POPA Mesaj pentru cititorii website-ului SatulRomanesc.Ro

Administratorul websiteului isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care au un caracter obscen, jignitor ori aduc atingere onoarei si demnitatii persoanei. Publicatia sate-romanesti.ro nu isi asuma raspunderea pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


.
Copyright © 2018 by sate-romanesti.ro. Toate drepturile sunt rezervate. Designed by Dianys Holdings - realizare site web
realizare site web montaj tapet hormigon impreso madrid beton amprentat traduceri autorizate Iasi
Epilare cu ceara Iasi expert contabil iasi