Bine ati venit    |    Redactie    |    Editoriale    |    Reportaje    |    Fotografii    |    Filme    |    Contact
traduceri Iasi
realizare site web
cursuri contabilitate Bucuresti - pahar carton
tavane extensibile
cabinet kinetoterapie Bucuresti realizare site web
usi de garaj Calarasi
montaj tapet
body-uri din bumbac
cazare eforie nord beton amprentat
beton amprentat
contabilitate pentru firme Bucuresti
videochat constanta
cabina foto bucuresti
all night escort amsterdam
pompe de caldura
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi
automatizari porti Bucuresti
laminina

ARTIȘTI Grigore Gherman – un artist complex

Data: 13 iulie 2020 | 138 Vizualizari | Categorie: Artisti, Stiri

În categoria Artiști a site-ului nostru vom prezenta rând pe rând artiști dragi care de-a lungul timpului au fost prezenți în spectacolele noastre.

Astăzi vi-l prezentăm pe Grigore Gherman.

Tânărul interpret s-a născut la Cernăuți, pe meleagurile Ucrainei în 23 iunie 1987.

La vârsta de 12 ani urca pentru prima dată pe scenă alături de  orchestra Valea Prutului din Cernăuți.

De-a lungul vieții și-a dorit să își dezvolte cariera în muzica folclorică și a absolvit Universitatea Națională de Muzică București, secția Compoziție Muzică Ușoară și Facultatea de Litere, Catedra de Filologie Română și Clasică a Universității „Yurii Fedkovici” din Cernăuți.

Iubitor de autentic și frumos, adică de valorile care definesc un artist, Grigore Gherman este un artist complex, în ciuda tinereții și mărturisește că întotdeauna când apare în fața celor care-l ascultă are niște reguli de la care nu face rabat niciodată.

Sunt multe reguli. Multe. În primul rând nu cânt ce mi se cere, cânt ce aleg eu și ce simt. Nu apar în fața oamenilor nespălat pe păr sau nebărbierit, nu fac rabat. Nu apar în orice fel de cămașă. E important să fie pe placul meu, degeaba e frumoasă dacă nu mă simt relaxat în ea. O altă regulă: nu îmi place să cânte CD-ul pentru mine. Avem și noi zile mai puțin bune, mă refer la soliști, când vocea e obosită, dar și atunci prefer să cânt, să nu fac playback, astfel simt momentul cântării, este momentul meu de suflet, în care fac ce-mi place și mă face fericit”, a declarat artistul, pentru SuceavaLive.

Cu un bogat bagaj de cunoștințe despre ceea ce înseamnă muzica populară autentică, dar și cu o imensă dragoste pentru copii, Grigore Gherman este astăzi și profesor de pian și canto pentru 40 de copii, la o școală privată din București.

Click aici pentru a ascultaMesaj pentru cititorii website-ului SatulRomanesc.Ro

Administratorul websiteului isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care au un caracter obscen, jignitor ori aduc atingere onoarei si demnitatii persoanei. Publicatia sate-romanesti.ro nu isi asuma raspunderea pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


.
Copyright © 2018 by sate-romanesti.ro. Toate drepturile sunt rezervate. Designed by Dianys Holdings - realizare site web
realizare site web montaj tapet hormigon impreso madrid beton amprentat traduceri autorizate Iasi
Epilare cu ceara Iasi expert contabil iasi